ACO presenterar

White Flowers

FANTASTISK DOFT / SILKESLEN HUD / INSPIRATION FRÅN ITALIENSKA BLOMSTERKUSTEN

När morgondimman lättar över Ligurien är blomstermarknaden i San Remo redan i full gång. Vi vandrar genom gränderna och följer en doft som på ett ögonblick fångar essensen av blommornas stad: vit jasmin, söta toner av ros och en droppe frisk bergamott. Den doften har vi fångat i en flaska. Upptäck nya ACO Limited Edition White Flowers!

Inspirationen till vår nya Limited Edition White Flowers kommer från Ligurien och den italienska blomsterkusten. Ligurien ligger i nordvästra Italien och har en fantastisk kust som kallas för Riviera dei Fiori, blomsterkusten, för sina fina blomsterodlingars skull. San Remo är blomsterskustens egna ros och är känd för sitt behagliga klimat och sina fantastiska blommor - här odlas och exporteras miljoner blommor årligen till hela världen. Varje år levererar staden dessutom blommor till Nobelfesten i Stockholm enligt Alfred Nobels testamente. Alfred Nobel bodde nämligen i denna vackra stad under sina sista år i livet.

Runt staden San Remo är kullarna täckta av växthus och blomsterodlingar. Utanför staden finns den stora blomstermarknaden där tusentals blommor säljs varje vecka. När du vandrar genom de charmiga gränderna i San Remo så passa då på att njuta av den härliga och mjuka doften av vit jasmin, söta toner av ros och en droppe frisk bergamot. San Remo gör verkligen skäl för sitt andra namn – La Città dei Fiori, blomsterstaden.

Tävla med ACO

UPPTÄCK ITALIENSKA BLOMSTERKUSTEN

Inspirationen till vår nya doft kommer från italienska blomsterkusten och de nyskördade blommorna på marknaden i San Remo. Fånga din egen version av doften av vita blommor och vinn en resa för två till blomsterkustens pärla!

Vinn en resa för två

Doften White Flowers är en mjuk, frisk och blommig sommarlätt doft. Toppnoterna inleder med citron, äpple, bergamot och svarta vinbär. Hjärtat sveper sig runt mjuka noter av vit jasmin, söta toner av ros och lila viol. Basnoterna avrundar doften med sandelträ, toner av trä och musk.

Vår nya Limited Edition White Flowers är framtagen för att både återfukta huden och skämma bort sinnena och ger dig väldoftande, mjuk och silkeslen hud. I vackert illustrerade förpackningar som du vill ställa fram på badrumshyllan. Perfekta när du vill unna dig något extra eller att ge bort som present till någon du tycker om.

Limited Edition White Flowers finns som kroppslotion, duschcreme och handtvål. Vår lotion ger intensiv återfuktning, är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden tack vare vårt unika och vårdande Triple Moist Complex. Vår duschcreme och handtvål är båda rika och vårdande och rengör huden skonsamt. Även duschcremen och handtvålen innehåller Triple Moist Complex och bidrar till att även rengöringen återfuktar huden. För en härligt doftande och ny känsla som sitter i och skänker välbefinnande, både kroppsligt och själsligt.

Utvalda produkter