Ansiktsolja - hudkärlek i en liten droppe

Renewing Face Oil är rena räddaren i nöden för torr hud. Med några droppar morgon och kväll tillför du näring och skydd, motverkar ålderstecken och ger huden lyster.

Renewing Face oil är en olja. Det innebär att den inte innehåller något vatten, till skillnad från till exempel serum. Det gör den till en riktig superhjälte för torr hud och speciellt i bistra vintertider, när kyla och torr luft drar fukten ur huden. Då ligger den vattenfria oljan där som en skyddande barriär och håller kvar din huds fuktighet, mjukhet och spänst.

Viktigt skydd
Huden är ditt viktigaste skydd mot omgivningens smuts, avgaser, virus och bakterier. Att hålla huden mjuk och smidig är väsentligt för att den ska kunna vara den där trygga rustningen du behöver. Att ge den näring och fukt motverkar dessutom ålderstecken.

Naturens finaste oljor
ACO utvecklade Renewing Face Oil för att ge torr hud den där extra närings- och fuktboosten den så väl behöver. Renewing Face Oil är intensivt närande, motverkar ålderstecken och ger lyster. Den består av en unik blandning av naturliga oljor från ängskrasse, raps och kokos som återfuktar och håller huden mjuk och smidig.

Skyddar mot nedbrytande ämnen
De fina, naturliga oljorna i Renewing Face Oil innehåller dessutom antioxidanterna Q10 och vitamin E som motverkar ålderstecken. Antioxidanterna verkar genom att skydda huden mot så kallade fria radikaler, en slags molekyl som bryter ner kroppen och får huden att åldras i förtid. Den speciella rapsoljan, canola oil, innehåller också många så kallade essentiella fettsyror*, som bidrar till att förbättra hudens motståndskraft och att återuppbygga hudens naturliga skyddsbarriär.

Naturlig del av hudrutinen
Renewing Face Oil kan du använda varje morgon och kväll, antingen genom att värma några droppar mellan handflatorna och applicera i ansiktet eller genom att blanda med din dag- och nattkräm. Du kan också blanda några droppar i din foundation för extra lyster. Oljan går utmärkt att kombinera med serum för att få fler effekter som gynnar din hud.

Även för fet hud
Ett vanligt missförstånd är att de som har fet hy inte ska använda olja, men det är en myt. Att torka ut ytan på huden ger ofta ökad fettproduktion, eftersom huden försöker kompensera bristen på fukt. Det är därför ofta bättre att hålla ytan fuktig och smidig – och skyddad.

*Essentiella fettsyror är fettsyror som människan behöver men inte kan producera själv. De måste alltså tillföras

Renewing Face OilAnsiktsolja som ger näring och lyster
Lär dig mer
Serum - superhjältar för din hud

Lyster, fyllighet, spänst och fukt – oavsett vad din hud behöver just nu kan ett kraftfullt och djupverkande serum ge rätt boost. Och genom att byta eller addera serum kan du skräddarsy din hudvårdsrutin efter hudens behov varje dag.

Forskningen bakom ACO:s två serum

ACO:s två serum Glow Booster och Hydrating Booster innehåller de kraftfulla ingredienserna vitamin C och trippel hyaluronsyra som verkar effektivt på huden. Men hur då? Häng med på en djupdykning i molekylernas värld!

Två nya glowhjältar

De verkar omedelbart och djupgående, tillför fukt, lyster, reducerar fina linjer – beroende på vad din hud har för behov. Med nyheterna Glow och Hydrating Booster skräddarsyr du din hudvård.

Serum - en boostande superhjälte

Vad är serum och när ska det användas? Här är allt du behöver veta om serum och nya ACO Pure Glow Perfecting Serum – superstjärnan i din hudvårdsrutin.

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.