Den ömtåliga bebishuden

Vi vill bara det allra bästa för de små, därför är det viktigt att välja produkter med omsorg. ACO har en mängd olika produkter även för den lilla kroppen.

Torr hud
Små barn har tunnare och känsligare hud än vuxna. Även många barn har torr hud. Miniderm är en mjukgörande kräm för barn och vuxna med torr hud.

Röd rumpa och utslag
ACO Minicare Diaper Rash Spray lindrar och förebygger röd rumpa orsakad av blöjor. Sprejen bildar ett skyddande lager på huden, lugnar och lindrar irriterad hud och har en återfuktande effekt hela dagen. Dessutom är den superenkel att använda och behöver inte smörjas ut.

Bada
För att minska risken att torka ut den lilla huden är det bra att inte bada barnet för ofta. Använd vårdande och återfuktande produkter när du badar ditt barn. ACO Minicare Washlotion är en extra skonsam rengöring särskilt utvecklad för barn med mycket torr och känslig hud. Rengöringen har ett hudnära pH-värde och är fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym.

Smörja
Minicare cream är lämpligt för torr, mycket torr och atopisk hud. Smörj två gånger om dagen och efter varje badtillfälle. Minicare Kräm innehåller 60 procent fett och 5 procent glycerol och verkar skyddande och återfuktande.

Produkter för den minsta
Minicare Cream 100 gMjukgörande kräm med återfuktande glycerol
Minicare Cream 350 gMjukgörande kräm med återfuktande glycerol
Minicare Wash MousseMild rengöringsmousse för baby och barn
Miniderm Kräm 500 gMjukgörande läkemedel
Minicare Baby Oil100% vegetabilisk babyolja
Minicare Eczema Treatment Cream Behandlingskräm för atopiskt eksem hos spädbarn och barn
Minicare WashlotionMild rengöringslotion för barn
Minicare Diaper Rash SprayBlöjspray för röd rumpa
Relaterade artiklar
Smörjskola - för barn i solen

Sommar innebär ofta lek och bad – och en hel del vistelse i solens starka strålar. Här är bästa smörjtipsen för en solsäker sommar med de små barnen.

Miniderm® 20 % kräm (glycerol). Receptfritt läkemedel mot torr hud. Läs bipacksedeln noggrant.

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.