Så använder du din nya vardagshjälte ACO Repair Cream

Spruckna nagelband, torra barnkinder eller svidande lårskav efter träningen. Våra hudbekymmer i vardagen kan se lite olika ut. Lösningen är dock densamma: stärkande, mjukgörande och reparerande ACO Repair Cream.

ACO Repair Cream – vardagshjälten som kan hjälpa till att lösa dina vanliga hudvårdsproblem

Känns din hud torr, fnasig och extra irriterad är du långt ifrån ensam, tvärtom upplever många av oss perioder då vår hud inte beter sig riktigt som den brukar göra. Anledningen kan vara en försvagad hudbarriär, ett vanligt problem som går att både motverka och vårda med hjälp av hudvård som är berikad med ceramider. Nya ACO Repair Cream innehåller reparerande och stärkande ceramider, vilka bildar ett skyddande lager på huden och hjälper till att både lindra och återställa mycket torr, narig och sprucken hud. Dessutom är ACO Repair Cream även berikad med lugnande pantenol och fuktgivande vegetabiliska oljor från sheasmör och rapsolja, där resultatet är en intensivt återfuktad hud som håller sig mjuk och smidig länge. ACO Repair Cream är en dermatologiskt testad och oparfymerad vardagshjälte som går att använda på både kroppen och i ansiktet, efter behov. Dessutom är den milda men samtidigt effektiva formulan lämplig att använda för alla hudtyper, även känsliga, liksom på barn- och bebishud.

Så här använder du ACO Repair Cream
Med hjälp av sina stärkande och återfuktande egenskaper kan ACO Repair Cream hjälpa dig att lösa flera av dina vanliga hudvårdsproblem. Tack vare ingredienser såsom ceramider, pantenol och vegetabiliska oljor verkar ACO Repair Cream mjukgörande, lindrande och motverkande på flera olika slags besvär, allt från nariga hudpartier till spruckna nagelband eller skav från träning.

Spruckna läppar, torra nagelband och andra torra vardagsproblem
Fnasiga och torra hudpartier kan uppstå på hela kroppen och drabbar både stora och små. Särskilt barns kinder och händer är särskilt utsatta under kyliga temperaturer medan vi vuxna ofta drabbas av torra nagelband eller spruckna läppar. ACO Repair Cream återfuktar och mjukgör snabbt torr hud med lång hållbarhet och hjälper huden att både reparera sig själv och stärka hudbarriären. Se därför till att du alltid bär med dig ACO Repair Cream i väskan för de torra vardagsproblem som kan uppstå i familjen.

Skav och irritation efter träning
Om du har genomfört ett intensivt cykelpass så vet du att huden på insidan av låren kan skava och kännas irriterad när du kommer i mål. Samma sak gäller dina bröstvårtor efter en längre joggingtur, där så kallade runner’s nipples kan uppstå när tyget på din träningströja eller alltför löst sittande träningsbehå har skavt sig mot huden. Genom att applicera ACO Repair Cream både före och efter ditt träningspass kan du motverka och lindra att huden blir irriterad och i stället håller sig mjuk och smidig.

Hudskav på semestern
Att huden börjar skava – inte minst mellan låren – är ett vanligt fenomen, särskilt under varma sommardagar eller när vi svettas. Skav, eller chafing som företeelsen kallas på engelska, uppstår när det sker en upprepad friktion mellan kroppsdelar eller kläder. Friktionen kan leda till irritation och rodnad, och om det får pågå alltför länge till och med sår eller blåsor som kan kräva medicinsk behandling. Smörj därför gärna in skavningsutsatta områden med en dos ACO Repair Cream innan du klär dig, för att undvika problemen. Dök det upp nya områden med skav under dagen som du inte tänkte på innan? Lugna huden och lindra besvären genom att smörja in ACO Repair Cream omedelbart innan skavet leder till större problem.

ACO Repair Cream
Repair Cream 70 mlSkyddande och reparerande specialkräm
Repair Cream 30 mlSkyddande och reparerande specialkräm
Läs mer här
Ceramider – hjälten som stärker och skyddar din hudbarriär

Om du vill ha hälsosam och återfuktad hud som står pall för hårt väder och andra yttre angrepp är ceramider en mycket bra investering för din hudvårdsrutin. Låt ACO Repair Cream bli din nya hudvårdshjälte!

Smörjskola – så tar du hand om den torra huden

Oavsett om du upplever din hud som normal eller torr är det viktigt att smörja den. Hur ofta ska man smörja och hur mycket kräm ska användas? Vi hjälper dig!