För den vackra gravidkroppen

Kliande hud, mage som spänner och bristningar – det kan hända mycket med huden under en graviditet. Genom att smörja kroppen minskar du besvären.

När du smörjer kroppen med en återfuktande olja kan du få en mysig stund med bebisen i magen, samtidigt som huden blir len och smidig. Håll kroppen återfuktad och mjuk genom att använda fuktbevarande produkter och undvika för mycket kontakt med vatten – det torkar ut huden. ACO Repairing Skin Oil är en torroljamed naturliga ingredienser som hjälper hudens naturliga reparationsprocess. Oljan återfuktar huden, jämnar ut hudtonen samt bidrar till att reducera utvecklingen av svåra hudbristningar vid till exempel graviditet.

HÅLL DIN KROPP MJUK OCH SMIDIG:

  • Duscha snällt. Använd en mild och återfuktande duschkräm eller olja.
  • Smörj. Använd en extra rik hudkräm eller olja som stärker och skyddar hudbarriären. Smörj gärna flera gånger per dag och varje gång efter dusch eller bad.
  • Återfukta på djupet.Innan läggdags är det skönt att smörja kroppen med något extra. ACO Repairing Skin Oil är en snabbabsorberande torrolja med naturliga ingredienser för kropp och ansikte. Oljan reducerar synligheten av befintliga hudbristningar och ärr på huden. Den bidrar även till att reducera utvecklingen av svåra hudbristningar vid exempelvis graviditet och annan hastig viktuppgång så att de hudbristningar som uppstår blir mindre märkbara. Ytterligare positiva egenskaper är att produkten är snabbabsorberande samt hjälper till att jämna ut hudtonen och släta ut åldrad hud. På köpet får du en avkopplande och skön stund vid insmörjning.
Tips på produkter
Repairing Skin OilÅterfuktande multiaktiv torrolja
Body Cream RichExtra rik kräm för torr hud
Caring Shower Oil OparfymeradMild duscholja som återfuktar i 8 timmar
Relaterade artiklar
Rätt rengöring för kroppen

Ett sätt att behålla hudens naturliga fukt och inte rubba pH-balansen är att välja milda kroppsrengöringar. Vi hjälper dig att hitta den rätta för din hud.

Experten tipsar - allt om intimvård

Ofta används samma kroppstvätt på hela kroppen, men faktum är att underlivet är ett känsligt område som är viktigt att ta hand om med rätt produkter. ACO’s produktutvecklare Izabela Norin berättar varför.

Smörjskola – så tar du hand om den torra huden

Oavsett om du upplever din hud som normal eller torr är det viktigt att smörja den. Hur ofta ska man smörja och hur mycket kräm ska användas? Vi hjälper dig!

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.