Härliga händer

Vardagens bestyr sliter hårt på händerna, därför är det viktigt att använda produkter som rengör och samtidigt återfuktar och gör torra händer mjuka och lena igen.

God handhygien är A och O, men vatten i kombination med starkt parfymerad handtvål är uttorkande och kan göra dina händer torra och fnasiga. Därför är det viktigt att investera i en milt parfymerad tvål som samtidigt återfuktar. ACO Hand Soap Rich är en handtvål som rengör skonsamt och lämnar huden mjuk och len. Dessutom innehåller handtvålen glycerin som är fuktbindande samt ACOs Triple Moist Complex som ger intensiv och långvarig återfuktning till huden. Den flytande tvålen har en mjuk formula och löddrar härligt – ett utmärkt alternativ för torra händer.

Boosta med handkräm
Ge händerna en ordentlig fuktboost genom att använda en återfuktande och mjukgörande handkräm. Applicera en klick handkräm på ovansidan av din hand och gnid sedan handryggarna mot varandra. På så sätt minskar du risken för att krämen ska kännas kladdig. Massera sedan ut över fingrarna och sist i handflatan. Tips! Applicera ett tjockare lager handkräm innan du går och lägger dig, som en nattmask för händerna.

Vilken handkräm passar dig?
Normal till torr: ACO Hand Cream Rich är en milt parfymerad handkräm med naturlig mjukgörande rapsolja och antioxidanten Q10 som skyddar huden mot fria radikaler. Krämen är dryg och går snabbt in i huden.

Torr och känslig: ACO Protecting Hand Cream är en intensivt återfuktande, skyddande, återfettande och oparfymerad handkräm som gör susen för torra händer och hjälper till att motverka uppkomsten av känslig och irriterad hud. Handkrämen stärker hudbarriären och innehåller ACOs Triple Moist Complex som ger en långvarig återfuktning.

Produkter för händerna
Hand Cream RichRik och mjukgörande handkräm
Protecting Hand CreamÅterfettande och skyddande handkräm
Hand Soap RichExtra rik handtvål som återfuktar i 8 timmar
Ta hand om din hud
Handeksem och torra händer

Torra och kliande händer med rodnad som inte vill ge med sig – det kan vara atopiskt eksem. Såhär tar du hand om dina torra händer.

Rätt rengöring för kroppen

Ett sätt att behålla hudens naturliga fukt och inte rubba pH-balansen är att välja milda kroppsrengöringar. Vi hjälper dig att hitta den rätta för din hud.

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.