Go go glow!

Grunden till ett ansikte med frisk lyster ligger i din hudvård. Vi hjälper dig att få lystern att avundas. Din hud kommer bli mjuk, len och riktigt stråla!

A och O för en frisk hud med maxad lyster ligger i din hudvårdsrutin. Noggrann rengöring, kontinuerlig exfoliering och återfuktande produkter är grunden för att lyckas. Serien Pure Glow är speciellt framtagen för att ta fram hudens naturliga lyster.

Rengör ansiktet morgon och kväll för att se till att du har en ren hudyta att applicera efterkommande produkter på.

Tips!
ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser går att använda som både rengöring och enzymatisk peelingmask! Applicera ett lager på fuktig hud och vänta i en minut och skölj av med vatten.

Exfoliera mera!
Genom att exfoliera ansiktet får du bort döda hudceller samtidigt som du ökar cellförnyelsen vilket resulterar i mer lyster. Välj antingen en exfoliering med korn, så kallad mekanisk peeling. Eller en kemisk peeling som fokuserar mer på syror. BHA- och AHA-syra är riktiga guldkorn när det kommer till att få fram den magiska lystern. Rebalancing Night Balm innehåller bland annat glycerin som är fuktbindande och papain som exfolierar.

Smörj!
Förutom din dag- och nattkräm är det bra att använda en booster som ett serum eller olja. Nya ACO Pure Glow Perfecting Serum är lätt i konsistensen och absorberas snabbt in i huden, utan att lämna en kladdig hinna på ansiktet. Serumet innehåller superingrediensen vitamin B3, mer känd som niacinamid som bland annat skapar en jämnare hudton, reducerar pigmentfläckar och ojämnheter i huden från kvisslor och finnar samt minskar synligheten av porer. Dessutom innehåller serumet återfuktande hyaluronsyra och vitamin E som skyddar huden mot fria radikaler och förebygger fina linjer. ACO Renewing Face Oil är en ansiktsolja som ger näring och lyster och kan användas morgon och kväll innan din återfuktande kräm. Det går utmärkt att kombinera dessa två tillsammans.

Purifying Day Cream innehåller C-vitamin och hyaluronsyra

Se Awa Santesson-Sey's Glow Routine

Med ACO Pure Glow

Produkter som ger glow
Pure Glow Renewing Daily CleanserExfolierande rengöringsmousse med BHA-syra
Pure Glow Purifying Day CreamLätt gelkräm med mattande effekt
Pure Glow Rebalancing Night BalmVårdande nattkräm med exfolierande enzym
Pure Glow Perfecting SerumSerum med niacinamid som jämnar ut hudtonen
Renewing Face OilAnsiktsolja som ger näring och lyster

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.