Så fixar du den perfekta fejkbrännan

Brun utan sol är det bästa knepet för en solkysst (och hälsosam) bränna – utan att faktiskt behöva vara i solen. Och det är inte så svårt som det verkar!

Missade du sommarens soltimmar, eller var du duktig och höll dig i skuggan? Ingen fara! Det är BUS-enkelt att fejka fram en solkysst look utan att faktiskt behöva ligga och svettas på stranden. Följ ACOs steg-för-steg för bästa applicering.

  • Förbered huden dagen innan genom en ordentlig peeling eller torrborstning. Peela huden två gånger i veckan för att få ett jämt resultat. Peela torra partier som armbåge och fotknölar extra noga.
  • Återfukta hudens torra partier som fotknölar, knän, armbågar och händer för att minimera risken att brun utan sol-krämen ska fastna och ge fläckar.
  • Smörj och jobba dig uppåt. Ska du smörja benen – börja vid anklarna och fortsätt upp mot knät. Dra i raka rörelser (massera alltså inte in i cirkelrörelser), sektion för sektion för att vara säker på att du inte missar ett parti. Samma teknik används på resten av kroppen.

  • Tvätta händer noggrant efteråt för att inte riskera färgade handflator. Låt krämen torka in ordentligt innan du tar på dig kläderna. ACO Self Tanning Lotion ger färg efter endast fyra timmar.
  • Underhåll genom att fortsätta hålla kroppen återfuktad med vanlig kroppskräm.

VILKEN BUS ÄR DU?

  • ACO Sun Kissed är perfekt för den ovane. BUSen är något ljusare i färgen och passar den som vill ha en mer diskret, solkysst känsla men kan användas varje dag för att bygga upp till önskad färg.
  • ACO Selftanning Lotion har en intensiv färg som byggs upp under fyra timmar – perfekt när du ska iväg samma dag!

Våra brun utan sol-produkter
Sun Kissed Body LotionLjus brun utan sol-lotion
Sun Kissed Face CreamAnsiktskräm med brun utan sol
Self-tanning LotionBrun utan sol-lotion
Sommar, sol och suverän hudvård

När du plockar undan vintergarderoben är det dags att ta fram sommarhudvården. Rikligt med solskydd (och hög spf) är viktigt för en solsäker sommar.

Solguide - rätta skyddet för dig

Ordentlig insmörjning och rätt solskydd – det är A och O för en säker sommar. Med ACOs solguide får du hjälp att hitta den bästa solskyddsfaktor för dig.

Brun utan sol - ACO ger dig svaren

Brun utan sol är den perfekta produkten när du snabbt vill ha en snygg solkysst look. ACO svarar på de vanligaste frågorna kring BUS!

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.