Age Delay - fördröjer hudens åldrande

Med tiden förlorar huden sin elasticitet och rynkor och fina linjer blir mer framträdande – det är helt naturligt. ACO presenterar nu nya Age Delay, en serie som hjälper huden att återfå sin fukt, lyster och spänst.

Huden är kroppens största organ och något vi måste ta hand om genom hela livet. Huden, precis som du, går igenom många olika stadier och kan till och med variera efter årstid. Oavsett vilket hudtillstånd du har är det viktigt att du ger din hud den omtanke den förtjänar. En god hudhälsa är helt enkelt en bra hudhälsa, oavsett vilken ålder och hudtyp. ACO presenterar nu Age Delay – vår mest effektiva anti age-serie som jobbar dag och natt för att fördröja hudens åldrande.

Efter 30 års ålder börjar huden generellt att visa sina första ålderstecken. Det innebär bland annat att kollagenproduktionen minskar, huden tappar elasticitet, lyster och blir tunnare. Fina linjer, rynkor, pigmentfläckar blir också mer framträdande. Därför är det viktigt att ge din hud sina bästa förutsättningar. Age Delay boostar huden med ingredienser som niacinamid, peptider och hyaluronsyra. Tillsammans jobbar de aktivt för att fördröja hudens åldrande samt hjälper de till att stärka huden. För oss på ACO är det viktigt att normalisera hudens åldrande – vi vet att rynkor, fina linjer eller minskad lyster kan kännas jobbigt – trots att det är helt naturligt och förr eller senare händer alla. Istället för att fokusera på att vara anti hudens naturliga gång, väljer vi nu att fokusera på att hjälpa till att fördröja hudens ålderstecken.

ANPASSA EFTER DIN HUDTYP

Morgon och kväll
1. Serum
Efter att du har tvättat rent huden är det bra att boosta med ett serum. ACO Age Delay Vitamin A Serum är en lättflytande gelkräm och ett kraftfullt och koncentrerat serum som jobbar på djupet. Produkten innehåller vitamin A som hjälper till att stärka hudens elasticitet, hyaluronsyra som återfuktar på djupet och hjälper till att minska rynkor, samt Vitamin E som skyddar huden mot fria radikaler som finns i till exempel avgaser. Vill du kan du vänta några minuter innan du går vidare till steg två och tre, men det är inget måste.

2. Ögonkräm
Trött på att se trött ut? ACO Age Delay Eye är en lätt och silkeslen ögonkräm som fokuserar på att återfukta, att reducera mörka ringar, rynkor och fina linjer. Peptider hjälper till att reducera mörka ringar och påsar under ögonen, superingrediensen niacinamid jämnar ut hudens struktur och är effektiv mot rynkor och fina linjer. Medan hyaluronsyra, sheasmör och pantenol återfuktar, lugnar och stärker den känsliga huden runt ögonen.

3. Dag- och nattkräm
Att återfukta huden morgon och kväll är ett väldigt viktigt steg för att din hud ska se frisk och levande ut. ACO Age Delay kommer med en specifik dag- och nattkräm för att följa klockan och hudens behov.

Normal/Kombinerad
Age Delay Day For Normal/Combination Skin innehåller SPF 15, med UVA och UVB-skydd som skyddar mot pigmenteringar och tidigt åldrande av huden. Psst… Kom ihåg att beroende på årstid krävs ytterligare solskydd. Dagkrämen innehåller också hyaluronsyra som återfuktar och hjälper till att reducera fina linjer och rynkor, Vitamin C och E som skyddar mot fria radikaler samt niacinamid som ökar hudens elasticitet och gör hudens struktur slätare.

Age Delay Night For Normal/Combination Skin innehåller peptid som hjälper till att öka kollagenproduktionen vilket på sikt ger en fastare hud. Nattkrämen innehåller lågmolekylär hyaluronsyra som jobbar längre ner i huden och återfuktar huden på djupet. Niacinamid jobbar bland annat på pigmenteringar, hudens struktur och minskar fina linjer. Den rika krämen absorberas snabbt – du behöver inte oroa dig för kladd på kudden.

Torr
Age Delay Day For Dry Skin har en rik konsistens, men sjunker in snabbt i huden. Eventuell efterkommande makeup kan appliceras direkt och glider på fantastiskt. Dagkrämen innehåller lågmolekylär hyaluronsyra som boostar huden med fukt på djupet. Vitamin C och E skyddar mot fria radikaler, niacinamid ökar elasticiteten och reducerar rynkor och fina linjer. Sheasmör ger krämen dess rika konsistens, utan att kännas fet samt lugnar sheasmör huden. Dagkrämen innehåller också SPF 15 med UVA och UVB-skydd.

Age Delay Night For Dry Skin är en mycket rik kräm som förutom lugnande sheasmör, återfuktande hyaluronsyra och utjämnande niacinamid, även innehåller pantenol som lugnar torr hud samt peptid som hjälper till att öka kollagenproduktionen för en fastare hud.

Upptäck Age Delay här
Age Delay Day Cream SPF 30Effektiv anti-age dagkräm med SPF 30
Age Delay Day Cream Normal SkinDagkräm som fördröjer hudens åldrande
Age Delay Night Cream Normal SkinNattkräm som ökar kollagenproduktionen
Age Delay Day Cream Dry SkinDagkräm som fördröjer hudens åldrande
Age Delay Night Cream Dry SkinNattkräm som ökar kollagenproduktionen
Age Delay Eye CreamÖgonkräm som minskar rynkor och mörka ringar
Age Delay SerumSerum som ökar hudens elastisitet