Så hittar du rätt hårvård för dina behov!

Ditt val av schampo och balsam kan ha stor betydelse för hur ditt hår mår, känns och ser ut. Att välja hårvårdsprodukter kan dock vara en minst sagt förvirrande historia. Är du medveten om av vad just ditt hår är i behov av blir det lättare att hitta rätt i vad som annars kan kännas som en hårvårdsdjungel. Upplever du att ditt hår känns torrt, skadat eller livlöst? Eller längtar du kanske bara efter lite extra glans? ACO Hair Care är en ny hårvårdsserie som gör det enkelt att hitta rätt hårvård för just dina behov.

Den återfuktande serien
Den återfuktande serien gör precis vad namnet lovar – återfuktar och vårdar. Serien passar dig med normalt hår men som upplever att ditt hår är i behov av lite extra fukt och glans.

Moisturising Shampoo är ett återfuktande schampo som med hjälp av fuktighetsgivande pantenol och näringsrika aminosyror vårdar samtidigt som det ger glans till normalt hår. Schampot passar även dig som upplever att du har en oljig hårbotten då det rengör effektivt utan att hårbotten känns stram efteråt. För bästa resultat, använd tillsammans med Moist & Repair Conditioner. Balsamet innehåller växtbaserade oljor och reparerande ceramider för ett glansigare och mjukare hår.

Den reparerande serien
Repair-serien är för dig med slitet eller skadat hår till följd av yttre påfrestningar, såsom för mycket värme eller hårblekning. Den vårdar, reparerar och återfuktar håret på djupet. Repair Shampoo innehåller återfuktande pantenol och stärkande veteprotein som ger håret både en stärkande effekt och en välkommen glans. För ett riktigt vårdande resultat, använd i kombination med Moist & Repair Conditioner - ett näringsrikt och vårdande balsam som både återfuktar och återuppbygger strukturen på skadat hår. Tillsammans återfuktar repair-serien i upp till 24 h.

Den volymgivande serien
Har du fint hår som ofta känns platt och livlöst? Volumising Shampoo och Conditioner ger tillsammans en välkommen fyllighet samtidigt som de har en balanserande effekt på din hårbotten. Schampot bidrar tack vare bland annat återfuktande pantenol och volymgivande risprotein till att håret får både en tjockare och mjukare känsla. För bästa volymgivande resultat, använd tillsammans med balsamet från samma serie. Volumising Conditioner ger glans och fyllighet med hjälp av växtbaserade oljor och risproteiner.

Relaterade produkter
Moisturising ShampooÅterfuktande schampo som bidrar till mjukt och glansigt hår
Repairing ShampooReparerande och vårdande schampo
Moist & Repair ConditionerÅterfuktande och reparerande balsam
Volumising ShampooVolymschampo som bidrar till fylligare hår
Volumising ConditionerVolymbalsam som bidrar till fylligare hår
Upptäck nya ACO Hair Care

Vackert hår börjar med en välmående hårbotten. Nya ACO Hair Care är hårvård som både ger dig ett välmående vackert hår och en hårbotten i balans. Att få ett lika strålande, som hälsosamt hår, har aldrig varit enklare.

Så får du ett fylligt hår med härlig volym

Många av oss drömmer om ett tjockt och fylligt hår, samtidigt som spegeln kan visa raka motsatsen. Med volymgivande ingredienser och smarta stylingknep kan du göra drömmen till en verklighet, om än så bara för en tillfällig stund.

Så lindrar du en torr och känslig hårbotten

Ett vackert och välmående hår börjar i en hälsosam hårbotten. Precis som huden i ditt ansikte kan också din hårbotten hamna i obalans, ofta med ovälkommen irritation eller en oljig känsla som följd. Med hjälp av bra hårvårdsprodukter med noggrant utvalda ingredienser är det enkelt att lindra besvären och hitta balansen igen.

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.