Vägen till strålande hud

Fet panna men torra kinder – kombinationshy behöver både fukt och exfoliering. ACO Pure Glow är serien speciellt framtagen för den kombinerade huden och skapar balans och naturligt lyster till ansiktet.

För att hitta de rätta produkterna och skapa de bästa förutsättningarna just för dig och din hud, är det viktigt att identifiera din hudtyp. Det första många tänker på är om huden är torr eller fet, oren eller åldrad. Huden behöver nödvändigtvis inte vara det ena eller det andra, utan kan också vara kombinerad. Kombinationshy kännetecknas ofta av att huden känns olika i olika partier i ansiktet. Vanligast är att T-zonen, det vill säga, panna, näsa och haka känns fet och oljig, medan kinderna och ögonområdet känns torr. På de fetare partierna i området kan också huden lättare få finnar och kvisslor.

ACO Pure Glow är serien speciellt anpassad för kombinerad hud. Aktiva ingredienser som exfolierande BHA-syra och papain, skyddande vitamin C och E, och utjämnande niacinamid, förebygger oren hud, reducerar fina linjer och ger naturlig glow till huden.

SÅHÄR ANVÄNDER DU PRODUKTERNA I DIN RUTIN.

Rengör
Det första steget i din hudvårdrutin är alltid rengöring, helst morgon och kväll. Att applicera hudvårdsprodukter på en oren yta är som att applicera ny makeup över gårdagens sminkning. ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser är en effektiv rengöring som enkelt tar bort makeup och orenheter samtidigt som den med hjälp av BHA-syra också skonsamt tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet, utan att torka ut ansiktet. Huden blir mjuk, ren och klar – och får ett naturligt glow och hälsosamt lyster tack vare bland annat exfolierande BHA-syra (salicylsyra) samt det exfolierande enzymet papain.

Boosta
Serum används under din dag- och nattkräm och är en härlig booster för din hud. Ett serum består av högre koncentrationer av aktiva ämnen och tränger djupare ner i huden än vad din efterkommande fuktkräm gör. Nya ACO Pure Glow Perfecting Serum är lätt i konsistensen och absorberas snabbt in i huden, utan att lämna en kladdig hinna på ansiktet. Serumet innehåller superingrediensen vitamin B3, mer känd som niacinamid som bland annat skapar en jämnare hudton, reducerar pigmentfläckar och ojämnheter i huden från kvisslor och finnar samt minskar synligheten av porer. Dessutom innehåller serumet återfuktande hyaluronsyra och vitamin E som skyddar huden mot fria radikaler och förebygger fina linjer.

Smörj
Huden behöver alltid fukt även fast T-zonen kan kännas fet och oljig. ACO Pure Glow Purifying Day Cream innehåller hyaluronsyra som binder fukt och förbättrar hudens elasticitet, sarkosin som minskar glans och oljeproduktionen samt vitamin C som skyddar huden mot fria radikaler under dagen.

ACO Pure Glow Rebalancing Night Balm är en milt exolierande nattkräm som tack vare enzymet papain tar bort döda hudceller och skapar en jämnare hy med fin lyster. Sarkosin minskar oljepropduktionen medan hyaluronsyra, panthenol och sorbitol har alla fuktbinande egenskaper som gör huden mjuk och följsam.

Lär dig mer om varje produkt
Pure Glow Renewing Daily CleanserExfolierande rengöringsmousse med BHA-syra
Pure Glow Perfecting SerumSerum med niacinamid som jämnar ut hudtonen
Pure Glow Purifying Day CreamLätt gelkräm med mattande effekt
Pure Glow Rebalancing Night BalmVårdande nattkräm med exfolierande enzym
Läs också
Exfoliera mera

Huden kan behöva hjälp på traven att bli av med döda hudceller. Exfolierande produkter har mängder av fördelar, som mer lyster och jämnare hudyta

Rätt rengöring för din hudtyp

Hemligheten bakom vacker och len hud är rengöring. Det finns mängder av olika rengöringar anpassade för olika hudtyper. Vilken passar dig bäst?

Go go glow!

Grunden till ett ansikte med frisk lyster ligger i din hudvård. Vi hjälper dig att få lystern att avundas. Din hud kommer bli mjuk, len och riktigt stråla!

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.