Boosta med serum och oljor

För många är serum fortfarande en okänd produkt men serum är en riktig superhjälte i din hudvård. Du kommer att undra hur du någonsin klarade dig utan det!

Serum är en produktkategori som riktigt boomat, men fortfarande är det många som inte är bekanta med produkten och vet hur och när den ska användas. Ett serum är kort och gott en boost som jobbar på djupet och når längre in i huden än din dag- och nattkräm. Konsistensen är lätt och serumet har en högre koncentration av aktiva ingredienser som gör att din efterkommande kräm också gör mer nytta. Serumet appliceras efter din rengöring, men innan dag- och nattkräm. Ett serum kan ha olika egenskaper men i regel ger de en jämnare hudton, lyster och stärker hudens skyddsbarriär och motverkar tidigt åldrande.

Tips! Är du osäker på i vilken ordning dina produkter ska appliceras? Tänk att du ska applicera dem efter konsistens – från tunn till tjock.

Ett annat komplement till serum är en ansiktsolja. ACO Renewing Face Oil boostar huden med näring och lyster samtidigt som den skyddar mot fria radikaler och återfuktar på djupet. Det går utmärkt att kombinera serum och olja tillsammans.

Tips! Renewing Face Oil fungerar utmärkt att addera på dina kinder för maximal lyster och såklart på alla hudtyper. Droppa en droppe i handflatan och dutta in på kindbenen efter du applicerat makeup. Vill du maxa din lyster? Blanda i några droppar av oljan i din foundation eller hudkräm. Din hud kommer att stråla!

ACOs oljor och serum
Renewing Face OilAnsiktsolja som ger näring och lyster
Glow BoosterHögkoncentrerat C-vitaminserum för lyster
Hydrating BoosterÅterfuktande serum med trippel hyaluronsyra
Pure Glow Perfecting SerumSerum med niacinamid som jämnar ut hudtonen
Age Delay SerumSerum som ökar hudens elastisitet
Repairing Skin OilÅterfuktande multiaktiv torrolja
Rescue MistOmedelbar fuktboost med vitamin C
Läs mer om skönhet
Bli kvitt dina mörka ringar

Dålig sömn, allergi, eller helt enkelt en genetiskt – anledningarna till mörka ringar och puffiga påsar under ögonen är många. Men det finns lösningar!

Exfoliera mera

Huden kan behöva hjälp på traven att bli av med döda hudceller. Exfolierande produkter har mängder av fördelar, som mer lyster och jämnare hudyta

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.