Brun utan sol - ACO ger dig svaren

Brun utan sol är den perfekta produkten när du snabbt vill ha en snygg solkysst look. ACO svarar på de vanligaste frågorna kring BUS!

Hur gör jag för att min brun utan sol ska hålla så länge som möjligt?
Innan du applicerar din brun utan sol är det viktigt att huden är peelad och återfuktad. Återapplicera regelbundet och se till att hålla huden mjuk och återfuktad. ACO Sun Kissed Body Lotion och ACO Sun Kissed Face Cream ger en lätt brun utan sol-effekt och kan användas varje dag, dessutom är båda krämerna maxade med fukt!

Hur ofta ska brun utan sol användas?
Så ofta du vill! Vill du ha en lättare solkysst känsla räcker en till två gånger i veckan. Vill du ha en något mer solbrun färg rekommenderas ACO Self Tanning Lotion som dessutom är perfekt som quick fix inför fest eftersom den ger effekt på 4 timmar.

Hur länge håller brun utan sol?
Hur ofta du duschar och skrubbar dig är faktorer som spelar roll för hur länge ditt BUS-resultat håller.

Hur får jag ett jämt resultat?
Se till att skrubba och smörja huden kvällen innan. För att inte riskera att din brun utan sol fastnar på torra fläckar som armbåge, fotknöl och knäveck kan det vara bra att smörja de partierna innan du applicerar din brun utan sol.

Färgar brun utan sol av sig på lakan och kläder?
Låt krämen torka in ordentligt innan du tar på dig kläder eller lägger dig i sängen för att undvika missfärgning. Dessutom riskerar du inte heller att få ett fläckigt resultat.

Kan jag sola och träna utan att min brun utan sol blir fläckig?
Ja! ACOs produkter gör dig inte fläckig av träning eller solning, men kom ihåg att alltid använda solskydd ovanpå din brun utan sol för att skydda dig mot solens strålar. Det finns inget UV-skydd i ACOs brun utan sol-produkter.

Hur fungerar brun utan sol?
ACOs brun utan sol-produkter innehåller två aktiva ingredienser som ger den solbruna färgen: Dihydroxyacetone (DHA) och Erythrulose. Dessa är naturliga och ofarliga sockerämnen från växter. Det är framförallt halten av de aktiva ingredienserna i brun utan sol-produkterna som styr hur brun huden blir vid en applicering, men både nyans och styrkan på färgen påverkas även av den individuella huden.Brun utan sol-produkter har ingen djupare cellpåverkan utan verkar bara på det allra yttersta hudlagret, som består av döda hudceller. Vid insmörjning reagerar de aktiva ingredienserna med proteiner, peptider och aminosyror på huden. Färgen minskar i takt med att den tvättas bort och de döda hudcellerna lämnar kroppen.

Är ACOs BUS-produkter doftfria?
Alla BUS-produkter luktar lite när den kemiska reaktionen uppstår som gör huden brun. ACOs brun utan sol-produkter har en med en milt, härlig parfymerad doft som täcker BUS doften. Rekommenderas!

Jag har problem med torr och känslig hud – kan jag då använda brun utan sol?
Alla ACOs brun utan sol-produkter går att använda på torr och känslig hud. Precis som i alla andra av ACOs kroppsprodukter finns Triple Moist Complex som ger omedelbar, intensiv och långvarig återfuktning.

Är ACOs BUS-produkter veganska?
Alla ACOs BUS-produkter är veganska!

Våra brun utan sol-produkter
Sun Kissed Face CreamAnsiktskräm med brun utan sol
Sun Kissed Body LotionLjus brun utan sol-lotion
Self-tanning LotionBrun utan sol-lotion
Fler tips från ACO!
Så fixar du den perfekta fejkbrännan

Brun utan sol är det bästa knepet för en solkysst (och hälsosam) bränna – utan att faktiskt behöva vara i solen. Och det är inte så svårt som det verkar!

Boosta med serum och oljor

För många är serum fortfarande en okänd produkt men serum är en riktig superhjälte i din hudvård. Du kommer att undra hur du någonsin klarade dig utan det!

Bli kvitt dina mörka ringar

Dålig sömn, allergi, eller helt enkelt en genetiskt – anledningarna till mörka ringar och puffiga påsar under ögonen är många. Men det finns lösningar!

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.