Så lindrar du en torr och känslig hårbotten

Ett vackert och välmående hår börjar i en hälsosam hårbotten. Precis som huden i ditt ansikte kan också din hårbotten hamna i obalans, ofta med ovälkommen irritation eller en oljig känsla som följd. Med hjälp av bra hårvårdsprodukter med noggrant utvalda ingredienser är det enkelt att lindra besvären och hitta balansen igen.

Också din hårbotten behöver omtanke
Har du en torr, irriterad eller känslig hårbotten? Du är inte ensam. De allra flesta av oss har någon gång upplevt att hårbotten känns i obalans, ofta med en kliande obehagskänsla som följd. Är du då lika noga med att ta hand om ditt hår som huden i ditt ansikte? Kanske inte. Att rengöra och smörja in ansiktet morgon och kväll med hudvårdsprodukter är lika vanligt som populärt, men vad många av oss inte tänker på är att hårbotten faktiskt är en förlängning av huden i ansiktet. Och att den, precis om vår övriga hud, behöver lite extra omsorg och vård för att må och kännas så bra som möjligt. Faktum är att ett vackert hår faktiskt börjar med en välmående hårbotten som befinner sig i balans. ACO Hair Care är en ny hårvårdsserie som innehåller vårdande, stärkande och reparerande ingredienser för ditt hår, samtidigt som de verkar för att hålla din hårbotten återfuktad och i balans.

Välj vårdande och balanserande produkter
Orsakerna till att hårbotten är i obalans kan vara många, bland annat kan för starka hårvårdsprodukter, rester av gamla stylingprodukter eller ett överdrivet tvättande spela en stor roll. Vill du ha ett friskt och vackert hår är det därför en bra idé att välja hårvård som både tar hand om din hårbotten och ditt hår. Upplever du till exempel att din hårbotten känns torr, extra känslig eller att ditt hår lätt blir fett, smutsigt och platt? ACO Hair Care är en hårvårdsserie anpassad för att motverka just detta. Den tar hand om och balanserar din känsliga hårbotten med skonsamma produkter som är dermatologiskt testade. Detta utan att du behöver kompromissa det minsta på ett vackert, glansigt och fylligt hår.

För att bli av med all smuts och alla gamla stylingrester från din hårbotten är det också ett hett tips att alltid schamponera håret två gånger. Var också noga med att skölja igenom håret ordentligt efter varje schamponering, så att din hårbotten verkligen blir ren på djupet.

Skinification – vadå?
Att ta väl hand om sin hårbotten som huden i ansiktet är inte bara viktigt för ett välmående hår, det är också den senaste trenden i skönhetsvärlden. Fenomenet har till och med fått ett namn, skinification, och betyder att behandla och ta hand om håret och hårbotten lika noggrant som huden i ansiktet. Faktum är att traditionella hudvårdsingredienser, såsom återfuktande pantenol och reparerande ceramider, passar alldeles utmärkt även i hårvårdsprodukter.


Relaterade produkter
Volumising ShampooVolymschampo som bidrar till fylligare hår
Volumising ConditionerVolymbalsam som bidrar till fylligare hår
Repairing ShampooReparerande och vårdande schampo
Moisturising ShampooÅterfuktande schampo som bidrar till mjukt och glansigt hår
Moist & Repair ConditionerÅterfuktande och reparerande balsam
Upptäck nya ACO Hair Care

Vackert hår börjar med en välmående hårbotten. Nya ACO Hair Care är hårvård som både ger dig ett välmående vackert hår och en hårbotten i balans. Att få ett lika strålande, som hälsosamt hår, har aldrig varit enklare.

Så får du ett fylligt hår med härlig volym

Många av oss drömmer om ett tjockt och fylligt hår, samtidigt som spegeln kan visa raka motsatsen. Med volymgivande ingredienser och smarta stylingknep kan du göra drömmen till en verklighet, om än så bara för en tillfällig stund.

Så hittar du rätt hårvård för dina behov!

Ditt val av schampo och balsam kan ha stor betydelse för hur ditt hår mår, känns och ser ut. Att välja hårvårdsprodukter kan dock vara en minst sagt förvirrande historia. Är du medveten om av vad just ditt hår är i behov av blir det lättare att hitta rätt i vad som annars kan kännas som en hårvårdsdjungel. Upplever du att ditt hår känns torrt, skadat eller livlöst? Eller längtar du kanske bara efter lite extra glans? ACO Hair Care är en ny hårvårdsserie som gör det enkelt att hitta rätt hårvård för just dina behov.

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.