Upptäck nya ACO Hair Care

Vackert hår börjar med en välmående hårbotten. Nya ACO Hair Care är hårvård som både ger dig ett välmående vackert hår och en hårbotten i balans. Att få ett lika strålande, som hälsosamt hår, har aldrig varit enklare.

Mår din hårbotten bra känns ditt hår ännu bättre. Faktum är att en hårbotten som är i obalans inte bara kan medföra obehag i form av torrhet och kliande, ditt hår kan också upplevas som fett eller glanslöst.

Hur hamnar hårbotten i obalans? Det finns flera orsaker, till exempel kan för varma temperaturer i duschen, lite för starka hårvårdsprodukter eller skiftande hormonhalter i kroppen orsaka att hårbotten kommer i obalans och göra att ditt hår varken känns eller ser särskilt välmående ut. En lösning kan vara att använda hårvårdsprodukter som både ger dig ett rent och välmående hår och en balanserad hårbotten. Svårt att hitta rätt i schampohyllan? Med nya ACO Hair Care är det enkelt att både få en frisk hårbotten och ett vackert hår.

ACO Hair Care är en unik hårvårdserie som innehåller vårdande, stärkande och reparerande ingredienser, och som inte irriterar din hårbotten. Serien erbjuder både schampo och balsam, vilka kan tillföra extra volym, ge djup återfuktning och ha en reparerande effekt på skadade hårstrån. Bland ingredienserna finns bland annat återfuktande pantenol, glansgivande veteprotein, näringsgivande ceramider, fuktbindande aminosyror, stärkande risprotein och vårdande växtbaserade oljor. ACO Hair Care är en effektiv och mild serie som passar även en känslig hårbotten och som har en vårdande, färgbevarande och återuppbyggande effekt på hårstråna. Formulan är mjuk med en mild doft, dessutom är ACO Hair Care dermatologiskt testad.

Lär dig mer om ingredienserna i ACO Hair Care

Produktserien innehåller aktiva ingredienser, är skonsam mot hårbotten och har en helt vegansk formula. Med hjälp av ACO Hair Care kan du få en komplett hårvårdsrutin som både vårdar ditt hår och balanserar din hårbotten med hjälp av noggrant utvalda ingredienser.

Pantenol, eller provitamin B5 som ingrediensen också kallas, har både en mjukgörande och återfuktande effekt. I ditt hår bidrar den med extra glans och styrka.

Risprotein är en flitigt använd ingrediens i hårvårdsprodukter, eftersom den både stärker håret och bjuder på en fylligare känsla. Dessutom bidrar ingrediensen med härlig glans, hjälper till att binda fukt och ger hårstråna en bättre flexibilitet.

Växtbaserade oljor innehåller näring och har en vårdande effekt på dina hårstrån som får en vacker och naturlig glans. Resultatet är ett hår som känns starkare och friskare.

Veteprotein är rikt på aminosyror, vilka främjar återfuktning i din hårbotten och ger dina hårstrån extra glans. Dessutom har ingrediensen en reparerande och näringsgivande effekt och hjälper till att återfukta på djupet.

Ceramider är en älskad ingrediens i hudvårdssammanhang eftersom de hjälper till att bevara fukt i huden och har en central funktion i hudbarriären. I håret bidrar de istället till att reparera och stärka hårfibrerna, något som är särskilt bra för hår som är kemiskt behandlat. Detta bidrar till att håret känns starkare, mjukare och mer återfuktat med en vacker glans som en extra härlig bonus.

Arginin är en aminosyra som både kan binda och behålla fukt i håret, vilket stärker hårets naturliga hälsa. Dessutom har det skyddande och stärkande egenskaper för både hårbotten och hårstrån, där de senare också får en fylligare känsla med hjälp av ingrediensen.

LÄR DIG MER OM PRODUKTERNA I ACO HAIR CARE


ACO Hair Care Moisturising Shampoo
Ett återfuktande schampo som vårdar och ger glans till normalt hår. Formulan är härligt löddrande och innehåller bland annat fuktighetsgivande pantenol och näringsrika aminosyror. Antioxidanter bidrar till att bevara färgat hår. Schampot rengör skonsamt för en balanserad och återfuktad hårbotten med ett hår som känns mjukare och fräschare med en härlig lyster.

ACO Hair Care Repairing Shampoo
Ett återfuktande och återuppbyggande schampo som både stärker och vårdar ditt hår och din hårbotten. Med hjälp av bland annat återfuktande pantenol och stärkande veteprotein får håret både en stärkande effekt och en välkommen glans med vacker fyllighet. En lika effektiv som mild rengöring som passar alla hårtyper, inklusive känsliga.

ACO Hair Care Moist & Repair Conditioner
Ett näringsrikt och vårdande hårbalsam som både återfuktar ditt hår och ger det näring. Innehåller bland annat växtbaserade oljor som ger håret en naturlig glans och en härligt frisk känsla, liksom återuppbyggande och näringsgivande ceramider. Håret blir mjukt, lent och strålande vackert.

ACO Hair Care Volumising Shampoo
Volymgivande schampo som ger välkommen fyllighet och samtidigt har en balanserande effekt på din hårbotten. Med hjälp av bland annat återfuktande och mjukgörande pantenol och volymgivande och stärkande risprotein får håret både en tjockare känsla och en vacker glans. En effektiv och mild rengöring som passar alla hårtyper, inklusive känsliga.

ACO Hair Care Volumising Conditioner
Vårdande och näringsgivande hårbalsam som både ger hårstråna en naturlig glans och en fylligare känsla samt har en vårdande och balanserande effekt på din hårbotten. Innehåller bland annat näringsrika, växtbaserade oljor och stärkande risprotein. Den mjuka och lätt parfymerade formulan har dessutom färgbevarande egenskaper.

Upptäck produkterna här
Volumising ShampooVolymschampo som bidrar till fylligare hår
Volumising ConditionerVolymbalsam som bidrar till fylligare hår
Moisturising ShampooÅterfuktande schampo som bidrar till mjukt och glansigt hår
Repairing ShampooReparerande och vårdande schampo
Moist & Repair ConditionerÅterfuktande och reparerande balsam

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.