Caprooyl Phytosphingosine - nästa generation av ceramider

Ceramider kallas ibland för hero-ingredienser i hudvård för mogen hud. Nu finns Caprooyl Phytosphingosine, en kortkedjig ceramid med unika egenskaper som både stramar upp och gör huden spänstig – bland annat för att den jobbar i hudens alla lager samtidigt, på hudytan såväl som på djupet.

När vi åldras förändras ansiktets konturer och huden blir slappare. Processen är helt naturlig och ett resultat bland annat av att huden blir mindre elastisk och påverkas av gravitationens dragningskraft. Det är en av anledningarna till att ceramidernas fantastiska förmågor att hålla huden smidig och elastisk, hyllats.

Nu vill vi på ACO presentera Caprooyl Phytosphingosine, en ceramid med korta kedjor som bidrar till att cellerna i alla våra hudlager kommunicerar med varandra och tillsammans bygger upp, stärker och lyfter ansiktets konturer. ACO har därför lagt till ingrediensen i serien Age Delay+ som riktar sig till kvinnor efter klimakteriet.

Resultatet blir att ceramiden främjar kollagenproduktionen, ökar hudens elasticitet och fasthet, förbättrar ansiktets konturer, minskar slapp hud, slätar ut rynkor och fina linjer. Men inte bara det – phytosphingosine hjälper till att återuppbygga kollagennivåerna i huden och har i tester visat sig kunna synligt lyfta ansiktets konturer.

Bäst arbetar Caprooyl Phytosphingosine när den får jobba med kompisar som boostar de positiva effekterna. I vår hudvårdsserie Age Delay+ ingår till exempel niacinamid, en aktiv form av vitamin B3 som bland annat stimulerar hudens egen produktion av kollagen och därigenom förbättrar hudens utseende, reducerar rynkor och bevarar fukt. Den hjälper också till att minska pigmentering och jämnar ut hudtonen. Som extra boost finns den superåterfuktande ingrediensen hyaluronsyra, för att göra huden ännu mer spänstig och fräsch.

Age Delay+ Day Cream Dagkräm som återfuktar och förbättrar elasticiteten
Age Delay+ Night CreamNattkräm som vårdar och lugnar mogen hud
Huden efter klimakteriet - en ny fas

Efter klimakteriet blir huden torrare, tunnare och mer fläckig. Det beror på helt naturliga biologiska processer. Men genom att veta vad din hud behöver i denna nya fas, kan du hålla den fortsatt fräsch och spänstig.

Nya Age Delay+

Spänstig, smidig och strålande – visst kan du hålla huden fräsch efter klimakteriet. Nya hudvårdsserien Age Delay+ är fullproppad med ingredienser som återfuktar, ger fasthet och lyster.

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.