Exfoliera mera

Huden kan behöva hjälp på traven att bli av med döda hudceller. Exfolierande produkter har mängder av fördelar, som mer lyster och jämnare hudyta

Du känner kanske igen begreppet kemisk och mekanisk peeling. Båda hjälper huden att få bort gamla hudceller som ligger på ytan. Det bidrar till ökat glow, en jämnare hudyta och öppnar upp för att dina resterande produkter att jobba längre ner i huden – du får en mjukare och smidigare hud. Därför är det bra att exfoliera ansiktet minst en dag i veckan, gärna oftare, beroende på vad du har för hudtyp. Ett snällt sätt att peela huden är rengöringsprodukter med exfolierande egenskaper.

Har du extra känslig hud eller akne är det bra att använda en kemisk peeling, det vill säga en peeling utan korn som kan irritera huden. Var försiktig så att du inte överexfolierar och var alltid noggrann med att använda solskyddsfaktor efter för att minimera risken för pigmenteringar. AHA- och BHA-syror är vanligt för denna typ av exfoliering.

Har du en normal eller kombinerad hud fungerar en mekanisk peeling med korn utmärkt, men du kan också använda en syrabaserad peeling. Kom ihåg att inte exfoliera i ögonområdet och överexfoliera inte. Din hud riskerar då att bli stressad och känslig.

Pure Glow Renewing Daily Cleanser innehåller BHA-syra, Rebalancing Cleansing Foam innehåller AHA-syra och Cleansing Scrub innehåller skrubbkorn av bambu.

Aktiva ingredienser, vi arbetar bara med ingredienser som är bevisat säkra för dig. Läs gärna mer om varje ingrediens så förstår du varför vi valt att använda den.

Aktiva ingredienser, vi arbetar bara med ingredienser som är bevisat säkra för dig. Läs gärna mer om varje ingrediens så förstår du varför vi valt att använda den.
Cleansing ScrubExfolierande och djuprengörande ansiktsskrubb
Pure Glow Renewing Daily CleanserExfolierande rengöringsmousse med BHA-syra
Rebalancing Cleansing FoamExfolierande rengöringsmousse med AHA-syra
Läs mer om skönhet
Boosta med serum och oljor

För många är serum fortfarande en okänd produkt men serum är en riktig superhjälte i din hudvård. Du kommer att undra hur du någonsin klarade dig utan det!

Bli kvitt dina mörka ringar

Dålig sömn, allergi, eller helt enkelt en genetiskt – anledningarna till mörka ringar och puffiga påsar under ögonen är många. Men det finns lösningar!

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.