Sensitive Balance - för känslig hud

Lär dig mer om produkterna i ACOs serie Sensitive Balance som är speciellt framtagen för känslig hud.

Huden är kroppens största organ och exponeras dagligen för yttre och inre påfrestningar som temperaturskillnader, fria radikaler och stress. Dessa påfrestningar kan leda till att huden hamnar i obalans och blir känslig – ett tillstånd som syns till exempel genom att huden blir rödflammig, kliar och blir torr.

Alla produkter i ACOs sortiment innehåller ingredienser som är noggrant utvalda för att stärka huden och med 80 år av expertis tog vi fram serien Sensitive Balance, speciellt anpassad för känslig hy. Samtliga produkter i serien innehåller prebiotika som förbättrar hudens naturliga balans, hyaluronsyra som verkar på djupet och ger långvarig återfuktning och panthenol som lugnar och stärker hudbarriären. För oss är varje ingrediens noga utvald och noga bortvald. Därför är samtliga fyra produkter fria från parfym, färgämne och alkohol som kan torka ut och irritera huden.

SÅ ANVÄNDER DU PRODUKTERNA

Rengöring
ACO Sensitive Micellar Gel är en skonsam och svalkande gel som effektivt rengör ansikte, ögon och läppar samtidigt som den lugnar och återfuktar huden. Rengöringen kan tvättas av med vatten eller torkas bort. Använd morgon och kväll.

Ögonområdet
ACO Sensitive Eye Cream är en lätt och mild ögonkräm för det känsliga ögonområdet. Ögonkrämen är berikad med allantoin som motverkar irritation och verkar lugnande.

Återfuktning
I serien finns två ansiktskrämer som används dag och kväll. Konsistenserna skiljer något men effekten är densamma – mjuk, frisk och följsam hud! ACO Sensitive Face Fluid är en lättare kräm för normal till kombinerad hud som tenderar att gå mot det känsliga hållet. Krämen innehåller förutom hyaluronsyra, panthenol och prebiotika även E-vitamin som vårdar och skyddar huden. Krämen täpper inte igen porer och reducerar rodnad och irritation.

ACO Sensitive Face Cream är en mild, närande och lugnande antiktskräm med rik konsistens som passar torr till mycket torr och känslig hud. Krämen är också perfekt för alla hudtyper under vinterhalvåret när klimatet är kallare och huden behöver extra näring och en ordentlig mjukgörare. Krämen innehåller Nordic Canola Oil som ger näring och återfuktar på djupet.

Lär dig mer om varje produkt
Sensitive Balance Micellar Cleansing GelMicellär rengöringsgel med prebiotika och hyaluronsyra
Sensitive Balance Eye CreamLugnande och återfuktande ögonkräm med prebiotika
Sensitive Balance Face FluidLätt, mild och lugnande ansiktskräm
Sensitive Balance Face CreamRik, mild och lugnande ansiktskräm
Experten berättar! Allt om prebiotika

Probiotika och prebiotika kopplas ofta till goda bakterier i magen och tarmflora, men är även vanligt i hudvård. ACOs expert ger dig svar på allt du behöver veta om prebiotika.

Första hjälpen mot känslig hud

Ytliga blodkärl, torrhet och lätt till rodnad – här är allt du behöver veta om hur du tar hand om känslig hy – ett hudtillstånd som är vanligt i Sverige.

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.