Serum - en boostande superhjälte

Vad är serum och när ska det användas? Här är allt du behöver veta om serum och nya ACO Pure Glow Perfecting Serum – superstjärnan i din hudvårdsrutin.

ACO Pure Glow Perfecting Serum är den perfekta boostern i din hudvårdsrutin. Serumet återfuktar på djupet, förbättrar hudens struktur, ger en jämn hudton med naturligt lyster samt reducerar fina linjer och rynkor.

ACO Pure Glow Perfecting Serum är speciellt framtagen för kombinerad hud, men passar alla hudtyper. Serumet innehåller bland annat niacinamid, en riktig stjärningrediens inom hudvården som bland annat ger en klarare och förbättrad hudton, reducerar pigmentfläckar och synligheten av stora porer samt stärker hudbarriären. Förutom det innehåller serumet hyaluronsyra som verkar fuktbinande. Hyaluronsyra finns naturligt i huden, men minskar med åren. I ACO Pure Glow Perfecting Serum finns också vitamin E, en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot fria radikaler och tidigt åldrande.

ACO SVARAR PÅ DINA FRÅGOR OM SERUM

Vad är ett serum?
Serum är högkoncentrerad booster som jobbar på djupet. Till skillnad från din dag- och nattkräm är serum tunnare i konsistensen och har en högre dos aktiva ingredienser.

När använder jag serum i min rutin?
Serum applicerar oftast morgon och kväll, efter rengöring och eventuell toner, men innan fuktkräm. En bra grundregel när det kommer till i vilken ordning du ska applicera dina hudvårdsprodukter är att gå från tunnast till tjockast konsistens.

Hur mycket produkt ska jag ta?
ACO Pure Glow Perfecting Serum kommer i en smidig tubförpackning med pump. Två till tre pump räcker bra till ansikte och hals.

Ska jag vänta innan jag applicerar min efterkommande fuktkräm?
Det är aldrig en dålig idé att låta serumet absorbera ordentligt innan du applicerar din dag- eller nattkräm. Mest för att minimera risken att följande produkt inte rullar sig på huden.

Vad är skillnaden på ett serum och en olja?
Olja är framförallt mjukgörande och består av lipider och matar huden med fetter – ett utmärkt val för torr hud, speciellt under vinterhalvåret. Ett serum är kan i sin tur vara både olje- eller vattenbaserat. Består ett serum av vattenlösliga substanser kan det vara vitamin C eller niacinamid, men finns många andra aktiva och fuktbindande ingredienser som hyaluronsyra, glycerol eller AHA-syror.

Pure Glow Perfecting Serum
Pure Glow Perfecting SerumSerum med niacinamid som jämnar ut hudtonen
Läs mer här
Vägen till strålande hud

Fet panna men torra kinder – kombinationshy behöver både fukt och exfoliering. ACO Pure Glow är serien speciellt framtagen för den kombinerade huden och skapar balans och naturligt lyster till ansiktet.

Boosta med serum och oljor

För många är serum fortfarande en okänd produkt men serum är en riktig superhjälte i din hudvård. Du kommer att undra hur du någonsin klarade dig utan det!

Go go glow!

Grunden till ett ansikte med frisk lyster ligger i din hudvård. Vi hjälper dig att få lystern att avundas. Din hud kommer bli mjuk, len och riktigt stråla!

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.