Serum - superhjältar för din hud

Lyster, fyllighet, spänst och fukt – oavsett vad din hud behöver just nu kan ett kraftfullt och djupverkande serum ge rätt boost. Och genom att byta eller addera serum kan du skräddarsy din hudvårdsrutin efter hudens behov varje dag.

Huden påverkas av det som pågår omkring oss. När vi stressar mer, får för lite sömn, vistas i kallt och torrt klimat och emellanåt äter sämre än vi brukar, gör det avtryck på huden. Den kan bli torr och tappa elasticitet och lyster, få kvisslor eller ojämn hudton. På samma sätt, när åren går och vi mognar, mognar huden med oss. Produktionen av ämnen som håller huden mjuk, elastisk och slät minskar. För att hjälpa din hud har ACO tagit fram en familj på fem serum med unika egenskaper som möter din huds skiftande behov genom hela livet.

ACO Bright Booster ­– ger en jämnare hudton och stödjer hudbarriären
ACO Bright Booster är ett fuktgivande serum för ditt ansikte som både reducerar hyperpigmentering och rodnader i huden, har en krympande effekt på förstorade porer och hjälper till att stöjda hudbarriären. Den effektiva formulan är berikad med niacinamid (eller vitamin B3 som det också kallas), en stjärningrediens som ger huden en jämnare hudton med vacker lyster liksom pigmenthämmande tetrapeptid-30 samt återfuktande och varsamt exfolierande PHA-syra. Huden blir mer återfuktad och även jämnare med en vacker lyster, samtidigt som hudbarriären stöttas. Ett sprillans nytt tillskott till ACO-familjen som passar alla hudtyper, även känsliga.

Hydrating Booster – återfuktar, slätar ut fina linjer & stärker hudbarriären
Hydrating Booster innehåller en underbar blandning för torr hud. Här verkar den effektiva provitaminen B5, även kallad panthenol, som är en kraftfull och lugnande mjukgörare och dessutom stärker hudens egen skyddande barriär. Här verkar också superingrediensen hyaluronsyra.

Hyaluronsyra finns naturligt i huden, men minskar med åren. Ämnet binder fukt, gör huden elastisk och motverkar fina linjer. De unika återfuktande egenskaperna ger en omedelbar effekt men verkar också på Iång sikt. Hydrating Booster finns en cocktail på tre varianter av ämnet; hyaluronsyra med kort, ultrakort och lång molekylkedja för effekt hela vägen från djupet till ytan i huden.

Glow Booster – lyster, jämn hudton & skydd mot fria radikaler
Detta högkoncentrerade och effektiva vitamin C-serum ger lyster till matt hud, tillför fukt och har en utjämnande och uppljusande effekt på hudtonen, vilket gör den omtyckt av de som har ojämn hudton och pigmentfläckar. Vitamin C, som är en kraftfull antioxidant, skyddar också huden från att skadas av fria radikaler. Dessutom innehåller serumet enzymet papain, utvunnet ur frukten papaya, som mycket milt exfolierar huden och tar bort döda hudceller. Resultatet är en fräsch lyster och mjukhet som håller i sig över tid.

Pure Glow Perfecting Serum – jämnar ut, återfuktar & stärker
Detta serum är speciellt framtagen för kombinerad hud, men passar alla hudtyper. Det återfuktar på djupet, förbättrar hudens struktur, ger en jämn hudton med naturlig lyster samt reducerar fina linjer. En av hemligheterna bakom effektiviteten är stjärningrediensen niacinamid, som bland annat ger en klarare och förbättrad hudton, reducerar pigmentfläckar, förminskar stora porer samt stärker hudbarriären. Dessutom innehåller serumet superingrediensen hyaluronsyra som binder fukt och håller huden elastisk. I ACO Pure Glow Perfecting Serum finns också vitamin E, en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot fria radikaler.

Renewing Face Oil – näring, lyster & motverkar ålderstecken
Renewing Face Oil är ett underbart tillskott för fuktfattig hud. Produkten är en intensivt närande ansiktsolja som motverkar ålderstecken och ger naturlig lyster. Den unika blandningen av naturliga oljor från ängskrasse, raps och kokos ger en kraftfull boost av näring och antioxidanterna Q10 och vitamin E motverkar ålderstecken.

Age Delay Serum – fördröjer hudens åldrande
Age Delay Vitamin A Serum är ett synnerligen effektivt anti age-serum som jobbar stenhårt för att fördröja hudens åldrande. Serumet är en lättflytande gelkräm och ett kraftfullt och koncentrerat serum som jobbar på djupet. Det innehåller vitamin A som stärker hudens elasticitet, hyaluronsyra som återfuktar på djupet och hjälper till att minska rynkor. Här finns också Vitamin E, som skyddar huden mot fria radikaler som kan skada huden.

Hitta produkterna här
Hydrating BoosterÅterfuktande serum med trippel hyaluronsyra
Glow BoosterHögkoncentrerat C-vitaminserum för lyster
Pure Glow Perfecting SerumSerum med niacinamid som jämnar ut hudtonen
Renewing Face OilAnsiktsolja som ger näring och lyster
Age Delay SerumSerum som ökar hudens elastisitet
Läs mer här
Två nya glowhjältar

De verkar omedelbart och djupgående, tillför fukt, lyster, reducerar fina linjer – beroende på vad din hud har för behov. Med nyheterna Glow och Hydrating Booster skräddarsyr du din hudvård.

Serum - en boostande superhjälte

Vad är serum och när ska det användas? Här är allt du behöver veta om serum och nya ACO Pure Glow Perfecting Serum – superstjärnan i din hudvårdsrutin.

Ansiktsolja - hudkärlek i en liten droppe

Renewing Face Oil är rena räddaren i nöden för torr hud. Med några droppar morgon och kväll tillför du näring och skydd, motverkar ålderstecken och ger huden lyster.

Forskningen bakom ACO:s två serum

ACO:s två serum Glow Booster och Hydrating Booster innehåller de kraftfulla ingredienserna vitamin C och trippel hyaluronsyra som verkar effektivt på huden. Men hur då? Häng med på en djupdykning i molekylernas värld!

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.