Två nya glowhjältar

De verkar omedelbart och djupgående, tillför fukt, lyster, reducerar fina linjer – beroende på vad din hud har för behov. Med nyheterna Glow och Hydrating Booster skräddarsyr du din hudvård.

Matt, torrt, ojämnt och kvissligt – plötsligt funkar inte dina så pålitliga hudvårdsprodukter lika bra längre och huden tycks protestera. Vad är det som händer? Har de bytt ingredienser i krämerna?
Men nej, det har de inte. Faktum är att dina hudvårdsprodukter är precis lika bra som alltid. Men nu är det dags att ta den fungerande hudrutinen till nästa nivå. För huden, som är ditt absolut största skydd mot smuts, bakterier, virus – ja allt som finns omkring oss naturligt, har olika behov genom vardagens och livets olika skeden.

Kroppens egen fuktkräm minskar
Om du i en period stressar mer, sover sämre, vistas i torra eller kalla miljöer, händer det saker med huden. Bland annat minskar produktionen av hyaluronsyra, som är kroppens egenproducerade fuktkräm ämnad till att skydda huden och hålla den smidig. Nivån av de för huden så viktiga antioxidanterna minskar också – och dessutom kan det bli en skev produktion av melanin, som ska skydda dig från solens farliga strålning. Att du åldras och din hud mognar, gör också att dessa processer påskyndas.

Två superserum för huden
Så när livet och omständigheterna förändras – förändras hudens behov. Därför har vi, sedan tidigare, tagit fram tre serum som kompletterar din hudvårdsrutin och som du enkelt kan skifta mellan, beroende på vad din hud behöver just nu. Nu har två helt nya serum med unika egenskaper sett dagens ljus: Glow Booster och Hydrating Booster. Med hjälp av dem kan du skräddarsy din hudvårdsrutin för livets alla tillfällen och se till att huden håller sig frisk, stark och fräsch.

Med hjälp av serum kan du skräddarsy din hudvårdsrutin för livets alla tillfällen och se till att huden håller sig frisk, stark och fräsch.

Slätar ut fina linjer
Båda serumen är djupverkande och proppade med aktiva ingredienser. De verkar här och nu – såväl som långsiktigt. ACO Hydrating Booster är högkoncentrerad och effektiv och verkar genom trippel dos av superfuktgivaren hyaluronsyra och barriärstärkaren panthenol (provitamin B5) som ger omedelbar, intensiv och långtidsverkande fukt på djupet. Serumet gör din hud mer elastisk, återfuktar, slätar ut fina linjer och stärker hudbarriären.

Tillför lyster och jämnar ut hudtonen
Systerserumet ACO Glow Booster är ett högkoncentrerat och effektivt vitamin C-serum som minskar matthet, ökar lystern, tillför fukt, jämnar ut hudtonen och minskar pigmentfläckar. C-vitamin, som är en kraftfull antioxidant, skyddar också huden från att skadas av fria radikaler. Dessutom innehåller serumet enzymet papain, som är milt exfolierande och tar bort döda hudceller. Resultatet är en fräsch lyster och mjukhet som håller i sig över tid.

Upptäck våra nya serum
Hydrating BoosterÅterfuktande serum med trippel hyaluronsyra
Glow BoosterHögkoncentrerat C-vitaminserum för lyster
Läs mer
Forskningen bakom ACO:s två serum

ACO:s två serum Glow Booster och Hydrating Booster innehåller de kraftfulla ingredienserna vitamin C och trippel hyaluronsyra som verkar effektivt på huden. Men hur då? Häng med på en djupdykning i molekylernas värld!

Ansiktsolja - hudkärlek i en liten droppe

Renewing Face Oil är rena räddaren i nöden för torr hud. Med några droppar morgon och kväll tillför du näring och skydd, motverkar ålderstecken och ger huden lyster.

Serum - superhjältar för din hud

Lyster, fyllighet, spänst och fukt – oavsett vad din hud behöver just nu kan ett kraftfullt och djupverkande serum ge rätt boost. Och genom att byta eller addera serum kan du skräddarsy din hudvårdsrutin efter hudens behov varje dag.

Serum - en boostande superhjälte

Vad är serum och när ska det användas? Här är allt du behöver veta om serum och nya ACO Pure Glow Perfecting Serum – superstjärnan i din hudvårdsrutin.

Få 30% rabatt på ett helt köp

Signa upp och få dem senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.